Nieuws.

Nieuwe business unit manager Healthcare.

4 december 2017 - Op 2 januari 2018 start Anje Vermeiren als kersverse manager van onze business unit Healthcare. Vanuit de nieuwe vestiging aan de Tieblokkenlaan in Turnhout zal zij de leiding nemen over deze belangrijke afdeling.

Lees meer

In het spoor van Tytgat Chocolat.

Dankzij tv-serie Tytgat Chocolat, deels opgenomen bij Amival, leerde Vlaanderen op grote schaal de wereld van de maatwerkbedrijven kennen. Het werd een hartverwarmende reeks met fantastische personages.

Lees meer

De Kempenaar 2017 is voor Amival.

Etion-Kempen heeft op 18 oktober De Kempenaar 2017 toegekend aan Amival. Dat gebeurde tijdens een druk bijgewoonde bijeenkomst in het Paterspand in Turnhout.

Lees meer

Opening healthcare-gebouw.

Op 28 september 2017 openden we een nieuwe vestiging aan de Tieblokkenlaan in Turnhout, op een boogscheut van het hoofdgebouw aan de Everdongenlaan.

Lees meer

"Wie moeilijk talent vindt heeft niet goed gekeken"

In een spot op Radio 1 vertelt Sonja Willems, de CEO van onze klant Janssen Pharmaceutica waarom zij samenwerkt met een maatwerkbedrijf en waarom alle ondernemers dat zouden moeten doen.

Lees meer

"We willen voorsprong blijven creëren"

Op 28 september 2017, de dag waarop we ons nieuwe healthcare-gebouw officieel openden, kregen we heel wat aandacht in de media.

Lees meer

Duurzaamheid avant la lettre.

Amival hecht al sinds zijn ontstaan in 1964 veel belang aan duurzaamheid. Binnen onze sector spelen we hierin een voortrekkersrol.

Lees meer

Stem Amival mee tot Kempenaar 2017.

Op 8 september kregen we het fantastische nieuws dat Amival door ondernemersorganisatie Etion genomineerd is voor “De Kempenaar 2017”. Helpt u ons mee aan deze prestigieuze titel?

Lees meer

Duurzaamheidsverslag 2016.

Amival bouwt waardevolle bruggen tussen de noden van bedrijven en de talenten van mensen. Vijfhonderd medewerkers geven dag na dag het beste van zichzelf om onze klanten te bedienen. Onder het motto ‘geschikt voor u’ bieden en leveren we werk op maat.

Lees meer

Nieuw bloed op komst.

Op 1 juli 2017 start Tim Tilsley als kersverse manager communicatie & verkoop bij Amival. Samen met de algemeen directeur en de vier business unit managers zal hij het commercieel en extern communicatiebeleid van ons bedrijf verder uitbouwen.

Lees meer

Geschikt voor u! En dat betekent: blijven vernieuwen.

Amival blijft zichzelf vernieuwen. Zo schikken we ons nog meer naar uw noden en behoeften. Ontdek er alles over op deze nieuwe website. www.amival.be.

Lees meer

Vorderingen healthcare-gebouw.

Bouwen zit Amival in het bloed. In 2016 hebben we opnieuw ons hart kunnen ophalen.

Lees meer

Samenwerken?