News.

Nieuwe business unit manager Healthcare.

4 december 2017 - Op 2 januari 2018 start Anje Vermeiren als kersverse manager van onze business unit Healthcare. Vanuit de nieuwe vestiging aan de Tieblokkenlaan in Turnhout zal zij de leiding nemen over deze belangrijke afdeling.

Read more

In het spoor van Tytgat Chocolat.

Dankzij tv-serie Tytgat Chocolat, deels opgenomen bij Amival, leerde Vlaanderen op grote schaal de wereld van de maatwerkbedrijven kennen. Het werd een hartverwarmende reeks met fantastische personages.

Read more

De Kempenaar 2017 is voor Amival.

Etion-Kempen heeft op 18 oktober De Kempenaar 2017 toegekend aan Amival. Dat gebeurde tijdens een druk bijgewoonde bijeenkomst in het Paterspand in Turnhout.

Read more

Opening healthcare-gebouw.

Op 28 september 2017 openden we een nieuwe vestiging aan de Tieblokkenlaan in Turnhout, op een boogscheut van het hoofdgebouw aan de Everdongenlaan.

Read more

"Wie moeilijk talent vindt heeft niet goed gekeken"

In een spot op Radio 1 vertelt Sonja Willems, de CEO van onze klant Janssen Pharmaceutica waarom zij samenwerkt met een maatwerkbedrijf en waarom alle ondernemers dat zouden moeten doen.

Read more

"We willen voorsprong blijven creëren"

Op 28 september 2017, de dag waarop we ons nieuwe healthcare-gebouw officieel openden, kregen we heel wat aandacht in de media.

Read more

Duurzaamheid avant la lettre.

Amival hecht al sinds zijn ontstaan in 1964 veel belang aan duurzaamheid. Binnen onze sector spelen we hierin een voortrekkersrol.

Read more

Stem Amival mee tot Kempenaar 2017.

Op 8 september kregen we het fantastische nieuws dat Amival door ondernemersorganisatie Etion genomineerd is voor “De Kempenaar 2017”. Helpt u ons mee aan deze prestigieuze titel?

Read more

Duurzaamheidsverslag 2016.

Amival bouwt waardevolle bruggen tussen de noden van bedrijven en de talenten van mensen. Vijfhonderd medewerkers geven dag na dag het beste van zichzelf om onze klanten te bedienen. Onder het motto ‘geschikt voor u’ bieden en leveren we werk op maat.

Read more

New blood will arrive .

On July 1, 2017, Tim Tilsley will start as business development manager at Amival. Together with the general manager and the four business unit managers, he will further expand our company's commercial and external communication strategy deployment.

Read more

Your perfect fit! Amival keeps on reinventing itself.

Amival keeps reinventing itself. Find out everything about our offering on our new website. www.amival.be.

Read more

Progress healthcare building

Building is in the blood of Amival. In 2016 we have been able to really make this concrete.

Read more

Want to work together?